De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Amerika first

Amerika first

vrijdag 7 juli 2017 11:34
Spread the love

U.S.A, U.S.A, über alles. Niet zolang geleden, in een mensenleven klonk het niet veel anders.

Duitsland, Duitsland, über alles. Verslagen zijn is nog niet geheel een verandering, sporen zijn gebleven. Wie niet met ons is is tegen ons en verliest zo alles. Wat rest is een raketten-democratie. Een vrijheid van de sterken in rij een gedomesticeerde slavernij.

Het HOU ZEE toentertijd is nu moderne precisie, eindeloos gejuich van gesmeerde ketting- en tandwielen. Tanks langs kruisen en haken, moderne visie.

Wie zich roert wordt geruisloos vermalen door de U.S.A. Om het oorlogsgeweld te stoppen, is een kinderhand te klein daar hoort een knikker bij. Voor de gewetenlozen schijnt het een kogel te zijn.

U.S.A, U.S.A, über alles. Een voorbode wat nog komen zal, nog erger dan de eerste twee, een derde wereldoorlog. Olielanden dienen als proefterrein.

take down
the paywall
steun ons nu!