De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Socialisme, Kopenhagen, LSP, Evo Morales, Cochabamba, Klimaatconferentie, Antikapitalisme, CWI, Klimaatsverandering, Milieuproblematiek -

Alternatieve klimaatconferentie te Cochabamba lokt 20.000 deelnemers

zondag 25 april 2010 00:55
Spread the love

Terwijl de kranten in België vol staan met de zoveelste politieke crisis viel er aan de andere kant van de wereld wel nog interessant nieuws te rapen. Van dinsdag 20 april tot en met donderdag 22 april vond er in Cochabamba (Bolivia) de door president Evo Morales georganiseerde Conferentie van Volkeren over Klimaatsverandering en de rechten van Moeder Aarde plaats. Het CWI/CIT (Comite for a Workers International), een organisatie die als doel heeft arbeiders en onderdrukten over heel de wereld te verenigen, was er met vertegenwoordigers uit Zweden en België aanwezig en was getuige van dit uitzonderlijke gebeuren.  

take down
the paywall
steun ons nu!