De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Als de kat van huis is in première

Als de kat van huis is in première

zondag 6 maart 2011 21:48
Spread the love

Vrijdagavond ging in zaal Elckerlyck het nieuwste stuk van de Komedie compagnie in première. Naast tal van genodigden waren er ook veel acteurs van De Kampioenen aanwezig. Als de kat van huis is bracht namelijk “Oscar” en “Pascalleke” terug samen. Marckse ‘Herman Verbruggen’ kwam zijn ex collega’s een warm hart toedragen.

Op de receptie achteraf werden er dan ook vrolijke herinneringen opgehaald aan de tijd van toen. Als de kat van huis is, is het ideale avondje uit voor het hele gezin.

Na zovele jaren staan Carry Goossens en Danni Heylen opnieuw samen op de planken. Verder schitteren ook nog Dirk Van Vooren, Chris Bus, Ellen Schoeters en Leen Dendievel in het stuk.

het verhaal : Richard en Chantal (gespeeld door Carry Goossens & Danni Heylen) zijn 25 jaar getrouwd en stellen vast dat verveling en sleur hun huwelijk langzaam maar zeker binnen sluipt. Dit jubileum is voor Chantal dan ook de ideale gelegenheid om hun relatie nieuw leven in te blazen. Helaas kan ze de saaie Richard moeilijk overtuigen om mee te gaan op een tweede huwelijksreis.

Yvonne, de hautaine zus van Chantal, heeft net haar man Hubert (gespeeld door Dirk Van Vooren) laten zitten en komt bij hen uithuilen. Slechte timing voor het koppel maar ideaal voor Richard. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om aan de huwelijksreis te ontsnappen. Nadeel is wel dat hij dan opgescheept zit met zijn vervelende schoonbroer.

Hubert heeft al wat liefjes naast zijn naam staan maar daar wil Richard niks mee te maken hebben. Dat laatste is voor Richard niet zo makkelijk als er opeens twee jonge vriendinnetjes terecht komen op de sofa van Richard en Chantal…

Een herkenbare relatiekomedie voor jong en oud !

info en tickets : www.dekomediecompagnie.be of 070 25 20 20

take down
the paywall
steun ons nu!