De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Aanslag London 7 juli 2005, Staatsterrorisme?

Aanslag London 7 juli 2005, Staatsterrorisme?

donderdag 25 mei 2017 20:57
Spread the love

De vermeende daders waren 3 Britten van Pakistaanse afkomst, twee studenten en een huisvader met een kleine dochter. De vierde vermeende dader was de 19-jarige Germaine Lindsay van Jamaicaanse afkomst. Ze kwamen uit een allochtonenwijk van Lutton. Ze waren ook heel “verstrooid” zoals de vermeende daders van 9/11 en van Charlie Hebdo, hun paspoorten werden door een “gelukkige toeval” gevonden door overheidsambtenaren. De aanslag werd uitgevoerd met zware en hoogwaardige militaire explosieven met gecompliceerde ontstekingsmechanismen.

 

De drie bommen in de Londense metro gingen op vrijwel exact hetzelfde tijdstip af wat erop wijst dat deze bommen vanop afstand werden geactiveerd. “Toeval” wil, zoals bij 9/11, dat uitgerekend op diezelfde vroege morgen van 7 juli een antiterreur-oefening werd gehouden door het bedrijf ‘Visor Consultants’. Bij deze antiterreur oefening werd onder meer een bomalarm in de metro en in een stadsbus gesimuleerd. Meer dat duizend mensen zouden hebben deelgenomen aan deze oefening. Het is ook een “toeval” dat de antiterreur oefening plaatsvond op exact dezelfde locaties en tijdstippen als die waarop de echte bommen afgingen. Managing Director van ‘Visor Consultants’ verklaarde op de radio “Vandaag om half negen waren we net van plan om en meervoudige bomaanslag te simuleren op precies dezelfde plaatsen als die waarop het nu daadwerkelijk is gebeurd”.

Wie was de opdrachtgever van “Visor Consultants” en wie legde de locaties en tijdstippen van deze antiterreur oefening vast?

Volgens goed geïnformeerde bronnen waren alle vier vermeende daders aangenomen als figuranten om deel te nemen aan deze antiterreur oefening. Ze kregen vooraf nauwkeurige instructies om de aanslagen te simuleren. Alleen als deelnemers van oefening werden ze naar specifieke locaties gestuurd. En alleen daarom konden de bewakingscamera’s het viertal goed in beeld krijgen. De staatsdiensten hebben de nep explosieven van deze 4 betaalde deelnemers aan de antiterreur oefening veranderd door echte hoogwaardige militaire explosieven.

Daarbij ontving de Israëlische ambassade in Londen van de Britse politie enkele minuten voor de explosies een waarschuwing voor een mogelijke terreuraanslag.

In een toespraak voor het Britse parlement wees premier Tony Blair de vraag om een nader onderzoek naar de aanslagen van 7 juli van de hand. Hiermee volgde Blair het voorbeeld van de regering Bush die destijds nader onderzoek naar de 9/11 aanslagen ook afwees.

Gemakshalve gaat men hiermee voorbij aan de democratische grondrechten van miljoenen burgers. Voor imperialistische regeringen is internationale terreurdreiging een prima voorwendsel om een brede steun van bevolking te krijgen om laffe, gruwelijke  agressieoorlogen te voeren tegen zwakkeren voor suprematie en expansionisme, voor economische diefstal en winst.(1)

V.S en Groot-Brittannië hebben altijd de Islamistische strijders als bondgenoten gebruikt en groot gemaakt.

De V.S., Saoedi-Arabië, Pakistan en de islamistische strijders hebben sinds minstens 1978 een sadomasochistische vierhoeksrelatie. Deze machiavellistische samenwerking blijft tot op heden bestaan. De V.S. gebruiken de islamitische strijders als ‘vrijheidsstrijders’ om agressieoorlogen te voeren tegenover zwakkere landen ten voordele van hun misdadig roofzuchtig eigenbelang.

Als deze “vrijheidsstrijders” een strijd voeren die indruist tegen de misdadige doelstellingen van de V.S. dan pas worden ze bestempeld als “terroristen”.

De wrede wereldoverheersers, de V.S., Groot-Brittannië, Frankrijk scheppen altijd een vijand om een excuus te hebben voor wrede agressieoorlogen voor suprematie en hegemonie, voor overheersing en uitbuiting. De V.S. zijn al 220 jaar de grote agressor en terreurzaaier.

1. Robin de Ruiter “George W. Bush en de mythe van al-qaeda.De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001” blz 196-200

Neil Doyle “De terrorist:Onthutsende feiten over9/11 en de aanslagen in London”

http://www.globalresearch.ca/the-77-london-bombings-and-mi5s-stepford-four-operation-how-the-2005-london-bombings-turned-every-muslim-into-a-terror-suspect/5341948

http://johnpilger.com/articles/terror-in-britain-what-did-the-prime-minister-know

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/07/02/vs-gebruiken-al-qaeda-voor-wereldoverheersing

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2016/06/05/terroristische-aanslagen-nodig-om-nieuwe-terreur-agressiesoorlogen-te-voeren

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/10/11/moslims-vals-beschuldigd-van-de-terroristische-aanslagen-911-vs

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2016/08/06/amerikaanse-overheid-de-grootste-bedreiging-homeland-security

 

ttps://irmaschiffers2014.wordpress.com/2017/03/29/ole-dammegard-over-de-aanslag-in-londen/

https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/03/ole-dammegard-over-de-aanslag-in-london-22-maart-2017/

London, Manchester, Paris et al – State Sponsored Terror, Again and Again?

http://www.globalresearch.ca/terror-in-britain-what-did-the-prime-minister-know/5592772

 

http://www.globalresearch.ca/manchester-alleged-suicide-bomber-linked-to-libya-islamic-fighting-group-lifg-known-to-british-security-intelligence-lifg-was-supported-by-nato-against-gadaffi/5591732

http://www.globalresearch.ca/manchester-terror-attack-proves-that-the-war-on-terror-is-failing-ten-ways-to-reduce-terrorism/5591871

http://www.globalresearch.ca/keeping-secrets-theresa-may-manchester-and-the-corporate-media/5592919

http://www.globalresearch.ca/manchester-bomber-was-product-of-wests-libyasyria-intervention/5591837

https://www.sott.net/article/245044-The-British-Empire-A-Lesson-In-State-Terrorism

http://www.globalresearch.ca/manchester-berlin-paris-nice-london-new-york-passports-and-ids-mysteriously-discovered-in-the-wake-of-terror-attacks/5592063

Robin de Ruiter “George W. Bush and the mythe of al-qaeda:de verborgen macht achter de aanslagen van 11 september”

Kevin Barrett “We are not Charlie Hebdo.Free thinkers question the french 9/11”

Nafeez Mossadeq Ahmed “The London bombings:An indepedent inquiry”

Nick Kollerstrom “Terror on tube:Behind the veil of 7/7 ,an investigation”

Arnold Karskens “Journalisten te koop:Hoe corrupt zijn onze media?”

Udo Ulfkotte “Gekochte Journalisten:Hoe de CIA het nieuws koopt

Michael Parenti “Het vierde rijk of de brutale realiteit van de VS-wereldheerschappij”

Ramsey Clark “The fire this time.U.S. war crimes in the gulf”

Paul Craig Roberts “How America was lost.From 9/11 to the police/warfare state”

Michael Haas”George W Bush,war criminal?Liability for 269 war crimes”

 

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!