De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

8 dagen in beeld

8 dagen in beeld

maandag 5 november 2012 00:57
Spread the love

Vandaag hadden we een hele speciale blog voor je in gedachten, maar helaas zal je geduld nog op de proef worden gesteld tot dinsdagmorgen.

Aangezien wij intussen een paar duizend foto’s op onze toestellen hebben staan èn dat de wifi-goden van Hotel Ténéré ons voor één keer redelijk goed gezind zijn, vergasten we je vandaag op een ‘best-of’ beeldenreeks!!

Wie er niet genoeg van kan krijgen, klik gerust eens op volgende link:

www.facebook.com/waasendender.acv/photos

Die verwijst je rechtstreeks door naar onze fotogedeelte van onze Facebookpagina, met bijna 100 foto’s over Niger. Nogmaals voor de Facebook-leek: je hoeft je niet te ‘registreren’ om dit album te kunnen zien! Wanneer dit wel gevraagd wordt: klik gewoon onderaan op “sluiten”.

Intussen kwam er vanmiddag een dertiende persoon ons vervoegen: Karin Debroey is binnen de internationale werking van het ACV verantwoordelijke voor Afrika. Welkom Karin!!

Veel kijkplezier en tot morgen voor onze ‘special’!

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!