De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

40 jaar Oxfam-Wereldwinkels

40 jaar Oxfam-Wereldwinkels

woensdag 11 mei 2011 16:13
Spread the love

Oxfam-Wereldwinkels vzw bestaat 40 jaar. En dat laat de organisatie uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Deze week zijn 20 fairtradeproducenten uit het Zuiden in België. Naast uiteenlopende activiteiten verspreid over Vlaanderen organiseert Oxfam-Wereldwinkels op zaterdag 14 mei een verjaardagsfeest voor het grote publiek met een (inter)culturele toets: Mélange Continental.
 

Zaterdag 14 mei
MELANGE CONTINENTAL
20 uur (deuren 19 uur), ‘t Kuipke Gent (Citadelpark)

Oxfam-Wereldwinkels nodigt iedereen uit op haar 40ste verjaardagsfeest. Gabriel Rios, Goran Bregovic en Bart Peeters zetten ’t Kuipke in vuur en vlam. Dina Tersago verzorgt de presentatie, live columns van Saskia De Coster en Hugo Camps rijgen het geheel aan elkaar. Op de afterparty brengen DJ Lieven Verstraete en Squadra Bossa feat. Buscemi de verzamelde fairtradefanaten aan het dansen.

Meer info? www.oxfamwereldwinkels.be/40jaar

take down
the paywall
steun ons nu!