De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

3 april 2010: Europese actiedag tegen kernwapens

3 april 2010: Europese actiedag tegen kernwapens

dinsdag 23 februari 2010 15:35
Spread the love

3 APRIL 2010: EUROPESE ACTIEDAG TEGEN KERNWAPENS

BOMSPOTTING op Kleine Brogel

Uw afspraak met de geschiedenis

Zorg dat je erbij bent. Bomspotters van het eerste uur, verzamel je kinderen en kleinkinderen, Bomspotters en NAVO-activisten van het laatste uur, vermenigvuldigt u.

Kernwapens weg, het is mogelijk.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier en toon dat er veel volk zal zijn!

Op 3 april komt elke Bomspotter naar Kleine Brogel.

Kom met je vrienden, familie, sportclub, jeugdbeweging naar de militaire basis en stalk de kernwapens. Ga op het militaire terrein en verhinder geweldloos dat de illegale atoombommen kunnen gebruikt worden. Of maak een fietstocht rond de basis, graaf een tunnel onder de omheining,… herhaal je doe-het-zelf-actie. Allemaal samen, allemaal tegelijk. Wij zitten niet mee aan de onderhandelingstafel maar we verhinderen dat de illegale kernwapenakkoorden in stilte, ver van enige openbaarheid, verder worden uitgevoerd.

Kom op zaterdag 3 april 2010 met de auto, de trein, de fiets tegen 11u naar de Sint Jozefzaal in Kleine Brogel en volg een uitgebreide briefing.

Of koop een busticket bij één van de regionale Bomspottinggroepen en vertrek samen met mensen uit jouw regio met de bus naar Kleine Brogel.

Meer info over bussen: www.vredesactiediy.be/

In hetzelfde weekend wordt er actie gevoerd aan elke NAVO-kernwapenbasis in Europa: in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Italië, Turkije, Groot Brittanië en België.

Inschrijven doe je hier: www.vredesactiediy.be/

take down
the paywall
steun ons nu!