De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

CNE, SETCA, CGSLB, CGSP, SLFP

200-tal vakbondsmilitanten voeren actie voor Ministerie van Volksgezondheid:” We zijn geen deurmatten”

vrijdag 26 november 2021 16:51
Spread the love

Een 200-tal frantalige vakbondsmilitanten uit de zorg voerden vandaag actie voor het Ministerie van Volksgezondheid. Ze hadden een duidelijke boodschap voor de minister Vandenbroucke: ‘We zijn geen deurmatten!’

Een beroepsverbod instellen voor zorgpersoneel die zich niet wil vaccineren, komt neer op harakiri! Gezondheidsinstellingen hebben al ernstig te lijden onder een enorme personeelstekorten en burnouts. Daar bovenop een beroepsverbod aan toevoegen voor de niet-gevaccineerde gezondheidswerkers zal de zorg niet vooruit helpen. Daarom zullen we als verenigd vakbondsfront, de komende dagen de  acties voortzetten en intensifieren om deze maatregel aan de kaak te stellen. We mobiliseren voor de grote actiedag op 7 december.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!