De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

19 oktober: Verkeerveiligheidbeurs voor senioren in Sint-Niklaas

19 oktober: Verkeerveiligheidbeurs voor senioren in Sint-Niklaas

dinsdag 28 september 2010 10:07
Spread the love

Veel oudere verkeersdeelnemers voelen zich onzeker in het verkeer. Nochtans bestaan ook voor hen veilige vervoersmogelijkheden en verkeersveiligheidcursussen. Welke dat zijn, ontdek je op 19 oktober 2010 op de Verkeersveiligheidbeurs in Sint-Niklaas.

Op de beurs kunnen afgevaardigden van lokale seniorenverenigingen en lokale ambtenaren kennismaken met de laatste tendensen, cursussen, technische evoluties en verkeersveiligheidinitiatieven die zich richten op senioren en hun verenigingen. Je vindt er informatie over cursussen van de Fietsersbond of de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, Mobiel21, initiatieven van het openbaar vervoer, leveranciers van vervoers- of hulpmiddelen zoals scootmobiels, en je kan er actief deelnemen aan straataudits, een fietsbehendigheidparcours enz. Alle deelnemers kunnen voor of na hun beursbezoek gratis genieten van een culturele uitstap in Sint-Niklaas.

Wanneer: dinsdag 19 oktober 2010 – doorlopend van 10u30 tot 16u00.

Waar: stadzalen Sint-Niklaas, Leopold II-laan 40, 9100 Sint-Niklaas (vlakbij het station)

Programma en praktische info: www.verenigingen-voor-verkeersveiligheid.be/beurs

take down
the paywall
steun ons nu!