Foto: Puls Magazine/Davien Dierickx

12 november: ontmoet DeWereldMorgen, met speciale gast Paul Goossens

DeWereldMorgen nodigt je uit in Antwerpen. Op zondag 12 november organiseren we een ontmoetingsdag in de kelder van De Groene Waterman. Dat doen we in het goede gezelschap van Paul Goossens, die zijn boek De Ongelijkheidsmachine komt voorstellen.

dinsdag 31 oktober 2023 16:42
Spread the love

 

Jouw kans om de burgerjournalisten van DeWereldMorgen beter te leren kennen en je ervaringen te delen met het redactieteam. Met Paul, een portie livemuziek en iets te drinken en te knabbelen, maken we er een gezellige namiddag van.

We zien je vanaf 14 u in de kelder van De Groene Waterman, Wolstraat 7, 2000 Antwerpen.

Bevestig je aanwezigheid via redactie@dewereldmorgen.be

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!