Foto: DWM

Vrijwilligers gezocht: Help ons DWM te laten schitteren op ManiFiesta

Wil jij samen met het redactieteam DeWereldMorgen.be helpen promoten op solidariteitsfestival ManiFiesta? Sluit je dan aan als vrijwilliger en kom (gratis) met ons mee naar het jaarlijkse Feest van de Solidariteit in Oostende op 9 en 10 september.

donderdag 13 juli 2023 14:42
Spread the love

 

DeWereldMorgen.be staat dit jaar met een stand op ManiFiesta, de perfecte gelegenheid om het belang van een onafhankelijk mediaplatform bij een geëngageerd publiek onder de aandacht te brengen.

Vind je onafhankelijke journalistiek die de status quo uitdaagt, mensen een stem geeft, medialeugens bestrijdt en kritische perspectieven biedt ook onmisbaar binnen het Vlaams medialandschap? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken om festivalgangers kennis te laten maken met DeWereldMorgen en hen bewust te maken van de impact die ze kunnen hebben door betrokken te raken bij onafhankelijke media.

Of je nu als burgerjournalist al actief bent bij DeWereldMorgen.be, of nog helemaal nieuw, iedereen is welkom om zich als vrijwilliger voor een dag(deel) of beide dagen aan te melden! Als dank voor jouw inzet krijg je toegang tot het festivalterrein, reisvergoeding, gratis consumptiebonnen en kan je uiteraard afwisselend een lezing, debat of een andere activiteit op ManiFiesta bijwonen.

Waar wacht je nog op? Geef je op door een mail te sturen naar redactie@dewereldmorgen.be! We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

 

Praktische info:

Waar: ManiFiesta, paardenrenbaan ‘Wellington’, Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende

Wanneer: 9 en 10 september (maar je kan je ook voor een dag of dagdeel aanmelden)

Aanmelden: stuur een mail naar redactie@dewereldmorgen.be en dan plannen we een infogesprek in

Meer info over ManiFiesta: https://manifiesta.be/nl/

 

Radioreporter

Op ManiFiesta vind je ook een radiostudio van Radio Melinda. Wil je sfeerreportages vanop de renbaan brengen? Of één van de artiesten of gasten in de studio interviewen? Dat kan, als DWM-radioreporter.

Wie zoeken we?

  • Je hebt al een beetje ervaring met media, bijvoorbeeld als blogger bij DeWereldMorgen. Radio-ervaring is niet nodig.
  • Je kan je minstens één festivaldag vrijhouden om verschillende bijdragen te maken.

Wat bieden we?

  • Voor het festival krijg je een korte technische opleiding
  • Wij zorgen voor toegang tot het festivalterrein, reisvergoeding, gratis consumptiebonnen

Kandidaat?

Stel jezelf voor in een korte mail via redactie@dewereldmorgen.be , vertel ons ook welke optredens en debatten je graag wil volgen op Manifiesta.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!