Open brief - Walter Cornelis

Stickers voor een warme samenleving

Maakt ook u zich zorgen om de verkiezingen 2024? Niet ten onrechte, want onze democratie en solidair warmhartige waarden dreigen mogelijk onder druk te staan. Eén van die middelen die Walter Cornelis bedacht zijn stickers.

dinsdag 11 juli 2023 10:13
Spread the love

 

Beste,

Maakt ook u zich zorgen om de verkiezingen 2024? Niet ten onrechte, want onze democratie en solidair warmhartige waarden dreigen mogelijk onder druk te staan. Het is onze plicht als rechtgeaarde burgers dit met alle wettelijk toelaatbare middelen te voorkomen. Eén van die middelen zijn stickers die we met enkele bezorgde vrienden hebben aangemaakt.

De sticker is niet gratis, we willen met de opbrengst immers het wetenschappelijk werk van Professor De Strooper van de KUL  steunen. Hij is bovendien ook stichter van het Britse wereldvermaard labo dat hoogstaand onderzoek doet naar Alzheimer en Dementie. Beide ziektebeelden hebben intussen kanker verdrongen als hoogste sterftecijfer in België.

De kostprijs van de kleine sticker/13 cm, bedoeld als autosticker, bedraagt 3 Euro/exemplaar. De grotere/23 cm, bedoeld als raamsticker, kost 5 €uro/exemplaar.

U kan stickers aankopen via betaling op BE17 8916 6416 0121 met vermelding van grootte, aantal, naam/organisatie en adres, worden de door u gevraagde aantallen u bezorgd via bpost.’

Finale bedoeling is, als door uzelf intussen mogelijk reeds bedacht, het Vlaams Belang, N-VA en CHEZ NOUS te stoppen.

Deze partijen beantwoorden immers niet aan onze Democratische, Solidaire en Warmhartige waarden. Bovendien wensen welbepaalde Vlaamse partijen het land steeds verder te ontmantelen met als gevolg dat onze Gezondheidszorg en Sociale Zekerheid op de helling dreigen gezet.

We hopen dan ook niet enkel op uw sympathie maar bijzonder op uw medewerking bij de aankoop en verspreiding van de sticker. Je kan de sticker ook in de drie landstalen vinden op www.stopextreemrechts.be.

 

Dank en beste groeten!

Voor de initiatiefnemers,

Walter Cornelis

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!