Gentse Feesten Debatten
Gentse Feesten Debatten

“We plooien niet” is base-line voor 34ste editie van Gentse Feesten Debatten

Elk thema ademt dit jaar de strijd tegen ongelijkheid. Of het nu gaat over gezondheidszorg, verloning, wonen, energie, telkens weer merken we dat de winstmachine op volle toeren draait. Voor velen is het besparen voor sommigen is het zelfs vechten om te overleven. De ideologische framing van rechts houdt voor dat dit onvermijdelijk is. Met de debatten tijdens de Gentse feesten willen we heldere maatschappelijke analyses bieden en aanzetten voor een sociaal-ecologisch alternatief. Het is tijd voor verzet. We plooien niet ! We blijven doorgaan tot we samen zijn !

woensdag 14 juni 2023 14:29
Spread the love

 

Het zijn geen debatten als vele andere in de media. Er wordt gestreefd naar een evenwicht tussen duidelijke uitleg van standpunten enerzijds en tijdige tussenkomsten anderzijds. Het team dat zorgt voor de inhoud en het modereren van de debatten bestaat uit: Eric Goeman, Jan Dumolyn, An De Bisschop, Jasper Desmedt, Sofia Lamouchi, Pascal Debruyne, Charlotte De Kock, Karim Zahidi, Rik Vancoillie. Voor elk thema werden kwalitatieve panels samengesteld.

 

Hier vind je het volledige programma van zaterdag 15 juli tot en met zondag 23 juli 2023, telkens van 14 tot 17.30 uur.

 

The place to be: NTG, Sint-Baafsplein 17, Gent.

De Gentse Feesten Debatten worden gratis aangeboden.

Een initiatief van Democratie 2000 i.s.m. Trefpunt en stad Gent.

#WeZullenDoorgaan

#GentseFeestenDebatten

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!