Video - Koen Ooms, Evi Van Thienen,

80.000 betogers op nationale manifestatie Brussel: omhoog met de koopkracht!

"Voor meer loon, want alles is te duur." Dat is de slogan waaronder ACV, ABVV en ACLVB vandaag samen met 80 000 betogers door Brussel trokken. DeWereldMorgen.be liep mee om hun boodschap luider te laten klinken. Als je er vandaag niet kon bijzijn, beleef dan hier de grote actie via onze reportage.

maandag 20 juni 2022 20:45
Spread the love

(voor NL ondertitels, tik op icoon ‘Ondertiteling’ onderaan rechts op het beeld)

Montage: Koen Ooms. Interview: Evi Van Thienen

Steun DeWereldMorgen

De oorlog woedt in Oekraïne, de oorlogsretoriek heerst in de media. Meer dan ooit is een ander verhaal nodig. DeWereldMorgen brengt dat alternatief. Wij geven een forum aan stemmen die pleiten voor vreedzame oplossingen en een einde aan het bloedvergieten.

Onze lezersaantallen en de enthousiaste reacties tonen ons dat we goed bezig zijn. We werken met talloze vrijwilligers en met een kleine professionele redactie. We kiezen er bewust voor geen betaalmuur op te trekken. Maar we rekenen wel op jou om onze werking mogelijk te maken. We hebben jouw steun nodig, omdat onafhankelijke media belangrijk zijn. Giften van 40 euro of meer geven recht op een fiscaal attest.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!