Video - Stream Media, and

Ludo De Brabander en Lode Vanoost brengen over Rusland – Oekraïne een heel ander narratief

zaterdag 5 februari 2022 10:10

Komt de oorlogsdreiging in Oost-Europa zomaar uit de lucht vallen? Laten ‘de Russen’ zich weer kennen als de gemene wereldveroveraars die ze altijd al waren? Zal de NAVO ons komen redden? Kunnen we nog een oorlog vermijden? Alles wat u wilde weten maar nooit durfde vragen over de oorlogsdreiging tussen Oekraïne en Rusland.

Voor de mainstream media is het duidelijk: ‘de Russen’ zijn de agressors en gelukkig komt het Westen Oekraïne te hulp. Daarom gaan Ludo De Brabander van Vrede vzw en Lode Vanoost van DeWereldMorgen.be in gesprek over de crisis in Oekraïne.

Met een historische terugblik en geopolitieke context ontrafelen ze de mythes en leggen uit waar dit echt over gaat. Zij brengen het  andere narratief dat je de voorbije weken in de mainstream media niet gehoord hebt.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!