Bedankt voor jouw onvoorwaardelijk geloof in onze mediabeweging!

vrijdag 31 december 2021 10:51
Spread the love

Beste lezer, medewerker, steungever,

Wij danken je als trouwe lezer, medewerker en steungever om DeWereldMorgen mee vorm en inhoud te geven. We danken je ook vooral voor je trouwe giften om DeWereldMorgen mee mogelijk te maken en de stemmen van onderuit ook in deze barre tijden van steeds minder solidariteit een platform te bieden. Om zo een megafoon te blijven voor wat er leeft en beweegt binnen de sociale bewegingen.

Onafhankelijke en eerlijke journalistiek in samenwerking met geëngageerde medeburgers, burgerjournalisten, het sociale middenveld, solidariteitsbewegingen, vakbonden, en andere organisaties is meer dan ooit nodig om structureel, institutioneel racisme, klimaatontwrichting, seksisme en ongelijkheid in het algemeen te blijven belichten en aan te pakken.

Op de postkaart zie je naast de kernredactie ook een aantal medewerkers uit de community, en daarnaast beelden van de belangrijkste acties die het afgelopen jaar plaatsvonden. We werken met een kleine kernredactie, samen met een community van vrijwilligers, vertalers, en freelancers. Zonder hen geen DeWereldMorgen.be. Zij brengen elke dag onmisbare artikels, reportages, analyses en vertaalstukken die ons de wereld beter doen begrijpen.

De afgelopen periode was en is een nog steeds voor velen een enorme uitdaging. Daarom willen we je nog eens extra hard bedanken voor je onvoorwaardelijk geloof in onze mediabeweging.

We wensen je het allerbeste toe in 2022! Dat het een warm jaar wordt, met meer positieve vibes en veel solidariteit.

Hartelijke groeten,

Namens het hele DeWereldMorgen.be-team

 

Bekijk hier het overzicht van de meest gelezen thema’s in het afgelopen jaar.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!