Stakingspost boordpersoneel aan het luchthavengebouw. Foto: Hans Elsen
Fotoreportage -

Personeel Brussels Airlines laat zich niet afschrikken door dreigementen directie

Vandaag op maandag 20 december nam de overgrote meerderheid van het boordpersoneel van Brussels Airlines deel aan de stakingsactie om hun sociale eisen kracht bij te zetten. Zij hebben de voorbije maanden tevergeefs met de directie onderhandeld om de bestaande afspraken te laten respecteren. De werkdruk die door de directie wordt opgelegd is niet langer houdbaar.

maandag 20 december 2021 18:19
Spread the love

 

Het dreigement met een enorme schade-eis door de directie van Brussels Airlines heeft hen niet afgeschrikt om hun rechtmatige eisen kracht bij te zetten. Zij eisen de eerbiediging van de reeds gemaakte afspraken en een herziening van de werkdruk tot menselijk aanvaardbare proporties (zie Dreiging miljoenenschade Brussels Airlines bewijst essentiële rol werkende mensen).

“Tegen de onwil van de directie kan uiteindelijk alleen ons ultiem verdedigingswapen nog worden ingezet.” De dreiging van de directie heeft geen indruk gemaakt op de vastberadenheid van het personeel.

Foto: Hans Elsen

Foto: Hans Elsen

Foto: Hans Elsen

 

Klik hier voor meer informatie over de achtergrond van de stakingsactie.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!