Video -

Walter Zinzen steunt actie hongerstakers en hekelt asiel- en migratiebeleid

Sinds februari bezetten een 400-tal mensen zonder papieren de Begijnhofkerk, ULB en VUB. Ze wonen en werken meer dan vijf jaar in België. Hun vraag is: geef ons een arbeidsvergunning. ‘Hongerstaking is de enige tool die ons rest om gehoord te worden’, klinkt het. Op donderdag 1 juli kwamen verschillende mensen uit het middenveld, academische wereld en opiniemakers samen aan de Begijnhofkerk om hun steun te betuigen met de strijd van de mensen zonder papieren. Eén van hen is voormalig VRT-journalist Walter Zinzen die scherp uithaalt naar het inhumaan asiel- en migratiebeleid in ons land.

dinsdag 6 juli 2021 16:08
Spread the love

 

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!