Beste user van DeWereldMorgen – Info datalek

woensdag 19 mei 2021 15:19
Spread the love

 

We hebben vandaag een algemene reset laten uitvoeren van al de user-wachtwoorden op ons platform. Dus als u een mail van ons ontvangen hebt, geen paniek, het is een mail die automatisch gegenereerd is na de reset van uw wachtwoord.

Als u opnieuw wilt inloggen, geeft u aan dat u het wachtwoord vergeten bent en vult u uw mailadres in, zo ontvangt u een resetlink in uw mail om een nieuw wachtwoord in te stellen. Let op, het kan zijn dat de mail met de resetlink in uw spam-box terechtkomt. 

Wegens melding van een datalek van de logingegevens van de users zijn we verplicht om deze reset uit te voeren en jullie ook te informeren dat indien je het paswoord op DeWereldMorgen ook gebruikte voor andere apps, dat je die best daar ook even reset.

 

Alvast bedankt voor uw begrip,

 

Het DeWereldMorgen-team

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!