Foto: Bert Heuvinck
Awake & Aware

MAS in Antwerpen uitgelicht tegen gebrek aan Cultuur

maandag 10 augustus 2020 16:22
Spread the love

 

Actiegroep Awake & Aware heeft vrijdagavond 7 augustus het MAS uitgelicht om mensen even te laten stilstaan, wakker te maken en te laten nadenken over bepaalde kwesties. Het MAS zou normaal uitgelicht geweest zijn voor de Gaypride afgelopen weekend. “Dus dit was voor ons een uitgelezen kans om te tonen dat de samenleving een plek is waar iedereen gelijk en evenwaardig is. Door onze creatieve vrijheid als recht te benadrukken en de openbare ruimte te transformeren voor onafhankelijke zelfexpressie kwamen we op deze manier naar voor om het gebrek aan Cultuur te accentueren. Een kleine fotoreportage:

Foto: Bert Heuvinck

Foto: Bert Heuvinck

Foto: Bert Heuvinck

Foto: Bert Heuvinck

De komende weken zijn er nog actie’s gepland die steeds een iconisch gebouw of gevel zullen innemen met telkens andere content en teksten.

 

We are Awake & Aware

Our voices will be heard in the way we express ourselves the best.

Temporary and harmless but with a loud echo!

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!