Actie in Brussel tegen de vervolging van Oeigoeren in China.
Video -

Protest in Brussel tegen vervolging van Oeigoeren in China

Op 2 februari protesteerden tientallen mensen in Brussel tegen de vervolging van de Oeigoeren in China. Oeigoeren zijn een etnische minderheid die sinds 2017 vervolgd worden door de Chinese overheid. Ze worden in zogenaamde 're-educatiekampen' opgesloten, waar ze worden gedwongen de Chinese cultuur over te nemen.

dinsdag 10 maart 2020 14:44
Spread the love

 

© 2020 StampMedia – Elena Jiménez Rodriguez en Tom Loney

Creative Commons

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!