Video -

Opgroeien in België met een donkere kleur

Daisy heeft Nigeriaans/Belgische roots en vertelt hoe het voelt om hier op te groeien met een donkere huidskleur en er vooral constant op gewezen te worden dat je anders bent. Deze video is gemaakt door Olivia Lopez. Ze portretteert op haar YouTube-kanaal ‘Skin Mutts' voornamlijk Belgische jongeren waarvan één of meerdere ouders andere roots hebben.

vrijdag 17 januari 2020 16:30
Creative Commons

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!