Tsjernobylday: de valkuilen van kernenergie
Video, Economie, Milieu -

Tsjernobylday: de valkuilen van kernenergie

Vandaag exact 33 jaar geleden ontplofte een kernreactor in Tsjernobyl, in Oekraïne. Nog steeds proberen nucleaire aanhangers kernenergie als een "veilig, goedkoop en proper alternatief" aan de man te brengen. Dat dit onjuiste beweringen zijn, wordt door talloze feiten aangetoond. "Kernenergie is onveilig, duur en eeuwig vervuilend", zegt Arthur Follebout van de 11 maart-beweging. In samenwerking met Greenpeace Antwerpen en Climaxi vzw brengen ze deze videoclip uit: welke valkuilen liggen verscholen in de nucleaire wildernis?

vrijdag 26 april 2019 15:01
Spread the love

NO NUKE RIGHT(S) NOW from ElfMaart Beweging on Vimeo.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!