Racisme doet pijn!

Racisme is een permanente vernedering. Racisme doet pijn en dat wordt te weinig erkend, vindt Naima Charkaoui. Daarom schreef ze een heel praktisch boek: ‘Racisme. Over wonden en veerkracht’, waarin ze vooral focust op de gevolgen van racisme bij kinderen en volwassenen. En ze geeft ook concrete tips over hoe ermee om te gaan.

maandag 1 april 2019 10:11

Racisme is een permanente vernedering. Racisme doet pijn en dat wordt te weinig erkend, vindt Naima Charkaoui. Daarom schreef ze een heel praktisch boek: ‘Racisme. Over wonden en veerkracht’, waarin ze vooral focust op de gevolgen van racisme bij kinderen en volwassenen. En geeft ook concrete tips over hoe ermee om te gaan.

Racisme doet pijn!

Racisme is een permanente vernedering. Racisme doet pijn en dat wordt te weinig erkend, vindt Naima Charkaoui. Daarom schreef ze een heel praktisch boek: ‘Racisme. Over wonden en veerkracht’, waarin ze vooral focust op de gevolgen van racisme bij kinderen en volwassenen. En ze geeft ook concrete tips over hoe ermee om te gaan.

Geplaatst door De Wereld Morgen op Zondag 31 maart 2019

Geplaatst door De Wereld Morgen op Zondag 31 maart 2019

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!