© Wim Schrever

Act for Climate Change: Fotoverslag

Zondagavond 24 maart bezetten klimaatactivisten de Wetstraat: ze willen die actie volhouden tot dinsdag 26 maart om onze regering aan te zetten de wet #7bis aan te passen; dat is nodig om tot een aanvaarde Klimaatwet te komen in ons land. Als die aanpassing niet gebeurt, zal het nog minstens tot 2024 duren eer de Klimaatwet kan goedgekeurd worden.

dinsdag 26 maart 2019 00:07
Spread the love

Vanmorgen verhuisden de bezetters in overleg met de politie naar het Troonplein. Na een ontbijt en een briefing, volgden een korte ochtendgym, een opwarmende dans en wat nakeuvelen over hoe de nacht verlopen is. De hele dag waren er activiteiten. Ook Nic Balthazar kwam langs voor Sing for the Climate.

De actie is een initiatief van de Klimaatcoalitie, met zowat alle ngo’s samen.

Fotoverslag © Wim Schrever, voor Climaxi vzw

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!