© Wim Schrever

Act for Climate Change: Fotoverslag

Zondagavond 24 maart bezetten klimaatactivisten de Wetstraat: ze willen die actie volhouden tot dinsdag 26 maart om onze regering aan te zetten de wet #7bis aan te passen; dat is nodig om tot een aanvaarde Klimaatwet te komen in ons land. Als die aanpassing niet gebeurt, zal het nog minstens tot 2024 duren eer de Klimaatwet kan goedgekeurd worden.

dinsdag 26 maart 2019 00:07
Spread the love

Vanmorgen verhuisden de bezetters in overleg met de politie naar het Troonplein. Na een ontbijt en een briefing, volgden een korte ochtendgym, een opwarmende dans en wat nakeuvelen over hoe de nacht verlopen is. De hele dag waren er activiteiten. Ook Nic Balthazar kwam langs voor Sing for the Climate.

De actie is een initiatief van de Klimaatcoalitie, met zowat alle ngo’s samen.

Fotoverslag © Wim Schrever, voor Climaxi vzw

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!