New Delhi

Van de Stille Oceaan tot het uiterste noorden van Europa: de eerste foto’s van de massale #ClimateStrike

2052 steden, 123 landen en alle continenten. Vandaag trekken jonge mensen massaal de straat op voor een wereldwijde klimaatstaking. De actiedag begon in Vanuata, een eilandengroep in de Stille Oceaan. Even later was het de beurt aan Australië met 150.000 deelnemers in 60 steden. Daarna volgden onder meer Hongkong, de Filipijnen, Nepal en India. Europa bleef niet achter met heel veel klimaatbetogers in Duitsland, Spanje en Italië en zelfs in het noorden van Finland.

vrijdag 15 maart 2019 12:58
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!