Dokter Abuelaish: “I shall not hate”

Dokter Abuelaish: “I shall not hate”

De Palestijnse dokter Abuelaish verloor tijdens de aanvallen op Gaza in 2009 zijn drie dochters maar weigert zich te laten meeslepen door haat en wraak. Hij schreef het boek “I shall not hate”, waarin hij pleit voor hoop en samenwerking. Hij was even in België en DeWereldMorgen sprak met hem.

dinsdag 5 maart 2019 17:04
Spread the love

I shall not hate – Dokter Abuelaish

Dokter Abuelaish verloor tijdens de aanvallen op Gaza in 2009 zijn drie dochters maar weigert zich te laten meeslepen door haat en wraak. Hij schreef het boek “I shall not hate”, waarin hij pleit voor hoop en samenwerking. Hij was even in België en DeWereldMorgen sprak met hem.

Geplaatst door De Wereld Morgen op Maandag 4 maart 2019

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!