Climate poetry / For free / Strike daily – Foto’s pancartes klimaatstaking 31 januari

Climate poetry / For free / Strike daily – Foto’s pancartes klimaatstaking 31 januari

zondag 3 februari 2019 22:10
Het is opmerkelijk en ongezien hoeveel mensen tijdens de protesten voor klimaatrechtvaardigheid zélf pancartes maken. Een spontane poging om je stem te laten horen, wanneer die stem niet gehoord wordt. Wanneer men probeert via repressieve tolerantie het protest te kleineren of te co-opteren. Wanneer mensen vragen om een radicaal ander beleid en men niet verder geraakt dan: laten we bedrijfswagens vergroenen en inzetten op kernenergie. Woorden en beelden die inspireren over te gaan tot daadkrachtige actie voor klimaatrechtvaardigheid.

Onderstaand een greep uit het aanbod van afgelopen donderdag. #youthforclimate. week IV. Een beeld-en-woord-verslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 


dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!