Luisteren naar onze kleinkinderen …
Vlaamse actieve senioneren vzw

Luisteren naar onze kleinkinderen …

woensdag 16 januari 2019 15:12
Spread the love

Oma’s en opa’s protesteerden voor Leuven Vlaams, voor sociale rechtvaardigheid en economische herstructurering, voor onderwijshervormingen, een kernwapenvrije wereld, tegen de Vietnamoorlog en voor een Vlaanderen zonder atoomwapens in Kleine-Brogel.

Vandaag uiten (hun) kleinkinderen een grote bezorgdheid over de toekomst en tegen het dralen van beleidsvoerders en het uitblijven van duurzame klimaatmaatregelen.

Vlaamse actieve senioren vzw (Vl@s), partij- en zuil ongebonden pluralistische ouderenvereniging, vraagt nadrukkelijk dat geluisterd wordt naar de kreet die de jongste mondige generatie scholieren slaakt. Generaties kunnen elkaar vinden in voorstellen, dagelijkse daden en acties, geheel volgens het adagio: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”.

Wanneer de scholieren-klimaatbetogers dreigen in de problemen te komen, kunnen oma’s en opa’s zo nodig hun plaats innemen. Dit is een begin.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!