Luisteren naar onze kleinkinderen …
Vlaamse actieve senioneren vzw

Luisteren naar onze kleinkinderen …

woensdag 16 januari 2019 15:12
Spread the love

Oma’s en opa’s protesteerden voor Leuven Vlaams, voor sociale rechtvaardigheid en economische herstructurering, voor onderwijshervormingen, een kernwapenvrije wereld, tegen de Vietnamoorlog en voor een Vlaanderen zonder atoomwapens in Kleine-Brogel.

Vandaag uiten (hun) kleinkinderen een grote bezorgdheid over de toekomst en tegen het dralen van beleidsvoerders en het uitblijven van duurzame klimaatmaatregelen.

Vlaamse actieve senioren vzw (Vl@s), partij- en zuil ongebonden pluralistische ouderenvereniging, vraagt nadrukkelijk dat geluisterd wordt naar de kreet die de jongste mondige generatie scholieren slaakt. Generaties kunnen elkaar vinden in voorstellen, dagelijkse daden en acties, geheel volgens het adagio: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”.

Wanneer de scholieren-klimaatbetogers dreigen in de problemen te komen, kunnen oma’s en opa’s zo nodig hun plaats innemen. Dit is een begin.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!