Cultuur -

Radio Mukambo 377 – Supranatural Grooves

Nguzu Nguzu is het traditionele boegbeeld op kano's in de Solomoneilanden om bovennatuurlijke bescherming te bieden tijdens expedities. Negu Edmundo's hedendaagse interpretatie van deze bescherming komt met een reggae beat, door Jamaicaanse ritmes te vermengen met invloeden uit het noordoosten van Brazilië. De raggamuffin uit Natal levert onze cd van de week, 'Nguzu'.

woensdag 21 november 2018 09:35
Spread the love

Radio Mukambo kondigt ook concerten aan van Amadou & Mariam (Mali), Jungle by Night (Amsterdam), Rumba Lumumba (Congo) + remix albums van Chinese Man (hiphop) & DJ Panko (Afro-Colombia) ++ Gato Preto (Afro-bass) & Dengue Dengue Dengue (Peruviaanse beats) in Berlijn!

Je kunt de podcast hier beluisteren: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-377-supranatural-grooves/
Downloaden kan op www.groovalizacion.org/mukambo9

CD van de week: NeguEdmundo – Nguzu

Tracklist:

 1. Negu Edmundo – Vou Cantar
 2. Jungle by Night – Hurn In Bell
 3. Chinese Man feat. A-F-R-O, ASM & Taiwan MC – The New Crown (Kognitif Remix)
 4. Son Palenque – Aguata (Panko Rework)
 5. Vaudou Game – Sens Interdit
 6. Negu Edmundo – Martelo Ciranda
 7. Amadou & Mariam feat. Jacky (Neg’marrons) & Mokobe – La triste réalité
 8. Dengue Dengue Denue feat. Penya – Pua
 9. Gato Preto – Televisa?o
 10. Dub Colossus – Orpheus Underground
 11. Franco – Attention Na Sida

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!