10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug – Aflevering 5
Video, Wereld, Economie - FairFin

10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug – Aflevering 5

In 2008 barstte de bankencrisis los. We zijn nu 10 jaar later. Is alles nu opgelost en kunnen we nu weer vrolijk verder? Helemaal niet, integendeel. ‘En het probleem is dat de zaken met een koude boekhouderslogica wordt bekeken’, dixit Frank Vanaerschot, inhoudelijk coördinator van FairFin. En hoe zit het met die fameuze stresstest voor banken en het fonds om banken te redden wanneer ze in problemen komen? Alweer een boeiende aflevering waarin ook Ewald Engelen, Nederlands bekendste financiële geograaf, zijn zeg doet.

dinsdag 25 september 2018 16:15
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!