10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug – Aflevering 3
Video, Wereld, Economie - FairFin

10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug – Aflevering 3

Hoe zit dat nu precies met de relatie tussen overheidsschulden en de financiële crisis? Frank Vanaerschot legt het uit in aflevering 3 van onze webisodes '10 jaar bankencrisis - alles komt terug'. Bruno Tersago, correspondent in Griekenland, vertelt hoe de crisis het leven van de Griekse bevolking concreet heeft beïnvloed: "Als men Griekenland echt had willen helpen, had men veel meer tijd gepakt en ingezet op die structurele hervormingen waarvan iedereen vond dat ze er moesten komen."

donderdag 20 september 2018 16:18
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!