10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug – Aflevering 1
Video, Wereld, Economie - FairFin

10 jaar na de financiële crisis: alles komt terug – Aflevering 1

10 jaar na de financiële crisis, de media staan er momenteel vol van. Maar hoe kritisch kijken ze naar wat er in 2008 gebeurd is? Frank Vanaerschot, inhoudelijk coördinator van FairFin, doet dat in elk geval wel en dat in '10 jaar bankencrisis - alles komt terug', een reeks van 6 webisodes te zien op deze pagina. Vastgelegd door FairFin-lid Arne Focketyn.

vrijdag 14 september 2018 13:46
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!