Cultuur, België -

Radio Mukambo 362 – Island of Groove

Deze week neemt Radio Mukambo je naar het Vrijheidseiland in Budapest waar Sziget Festival plaatsvindt met BCUC (Soweto), Jupiter & Okwess (Congo), BaBa ZuLa (Istanbul), Transglobal Underground feat. Natacha Atlas (Londen/Egypte), El Juntacadaveres (Antwerpen) en DJ Mukambo.

vrijdag 10 augustus 2018 12:14
Spread the love

De podcast kondigt ook het Afro C festival in Bredene aan met Dizzy Mandjeku & Alé Kumá (Congo/Colombia), TootArd (Syrië) en Cosmo Sound (Gent), terwijl de Peruviaanse chichamuffin band La Inédita van woensdag tot zondag op Muziek in de Wijk (Zomer van Antwerpen) staat. Peru ontmoet Jamaica op ‘Feel Da Fayah’, ons album van de week, chicha doorspekt met raggamuffin en dancehall.

Je kunt de podcast hier beluisteren: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-362-island-of-groove/
Downloaden kan op www.groovalizacion.org/mukambo9

CD van de week: La Inédita – Feel Da Fayah

Tracklist:

 1. La Inédita – Feel Da Fayah
 2. Dizzy Mandjeku & Alé Kumá – Cuando El Silencio Te Nombra
 3. El Juntacadaveres – La Vuida
 4. La Inédita – Trepando Montan?as
 5. Kologbo – You No Lie
 6. BCUC – Insimbi
 7. Kosmo Sound – Way Up High
 8. TootArd – Laissez Passer
 9. TransGlobal Underground feat. Natacha Atlas – I Voyager
 10. BaBa ZuLa – Biz Size As??k Olduk (We Fell In Love With You [TV version])
 11. Jupiter & Okwess – Musonsu
 12. Son Palenque – Juan Danda 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!