Antwerpen laat Palestijnse jongeren niet in de kou

Met meer dan honderd waren ze, mensen die in Kavka Antwerpen zondag 1 juli de stralende zomerzon trotseerden om zich te informeren en hun solidariteit te betuigen met de schrijnende situatie van de Palestijnse jongeren en de vele kind-gevangenen onder wie de 17-jarige Ahed Tamimi.

woensdag 11 juli 2018 18:19
Spread the love

Het dagdagelijks geweld, de onmenselijke situatie voor deze opgroeiende jongeren en het verzet hiertegen van die jongeren zelf, werden uitgebreid in de kijker gezet door de groeiende groep van Intal Antwerpen i.s.m. Kifkif, Antwerp for Palestine en EAJS.

Op  de vraag ‘wat kunnen wij in België concreet doen voor de toekomst van de Palestijnse jeugd?’ werden diverse  projecten van solidariteit voorgesteld. Tussen de verschillende optredens door werd het een solidaire, hete middag en avond, met veel dank aan de Zomerbar van Kavka en de vele vrijwilligers die deze organisatie van Intal Antwerpen mogelijk maakten.  Een spetterende mix van informatie en ontspanning. Benieuwd? Onderstaande foto’s zeggen zoveel meer dan 100 woorden…       

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!