Wereld, Cultuur, België -

Radio Mukambo 357 – Súbelo Summer

De start van de zomervakantie is een perfecte tijd om eens terug te kijken naar de eerste helft van het jaar. Radio Mukambo laat je de beste albums van 2018 herontdekken, een reis die ons van Afrika over Latijns Amerika naar de Maghreb, Europa en terug naar het moedercontinent brengt. Ethiogroove, cocotronics, afrobeat, Maghreb-bass, soukous, champeta, cumbia, afrofunk, Latin brass & meer.

woensdag 4 juli 2018 09:56
Spread the love

Cd van de week is ¡Súbelo, Cuba! van Havana Cultura, een samenwerking tussen Gilles Peterson (BBC Radio, Brownswood) en de Cubaanse DJ Jigüe die de opkomende artiesten van de Cubaanse elektronische underground in de kijkers zet.

Je kunt de podcast hier beluisteren: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-357-súbelo-summer/
Downloaden kan op www.groovalizacion.org/mukambo9

CD van de week: Havana Cultura – ¡Súbelo, Cuba!

Tracklist:

 1. Arat Kilo feat. Mamani Keita & Mike Ladd – Toulo
 2. Ebo Taylor – Yen Ara
 3. Seun Kuti & Egypt 80 – Last Revolutionary
 4. Kiala and the Afroblaster – Globe Trotter
 5. Grant Phabao Afrofunk Arkestra – Fohunnonla
 6. Samba de Coco Rai?zes de Arcoverde – Andrelina
 7. Havana Cultura feat. Joao PGlagarto – Carambuko
 8. Baloji – Ensemble Wesh
 9. Dizzy Mandjeku & Alé Kumá – De Mantongé à Palenque
 10. Cumbia Chicharra – La Wea
 11. Boogat – Mezcalero Feliz (Borchi y Su Doble Redoble Remix)
 12. Havana Cultura feat. Luz de Cuba – Traketeo
 13. Ammar 808 – Boganga & Sandia

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!