Radio Mukambo 345 Wedergeboorte van een Legende

De 82-jarige Ebo Taylor is terug! Naast zijn trademark energieke afrobeat sound met invloeden uit highlife, jazz en konkoma, voegt de Ghanese zanger een disco polsslag en stevige percussie toe op zijn nieuwe album 'Yen Ara', cd van de week op Radio Mukambo. Met gloednieuwe Saltpond City Band, minutieus uitgekozen Ghanese muzikanten, inclusief zijn twee zonen.

donderdag 12 april 2018 08:06
Spread the love

Memo Pimiento brengt een nieuw chicha-album uit bij Rebel Up Records (vrijdag in Beursschouwburg) en Mukambo vervoegt AkizzBeatzz in Athene voor een party in Four Twenty Break Bar.

Dizzy Mandjeku & Ale? Kuma? en Radio Palenke exploreren de link tussen Congolese soukouss & Colombiaanse champeta. Radio Mukambo laat je ook nieuwe muziek ontdekken van Kiala and the Afroblaster (afrobeat), Baloji (Congo/hiphop), Ayuune Sule (kologo), Jah9 (reggae) en global hip-hop beats van Chinese Man & Ozferti.

Je kunt de podcast hier beluisteren: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-345-rebirth-of-a-legend/
Downloaden op www.groovalizacion.org/mukambo9

CD van de week: Ebo Taylor – Yen Ara

Tracklist:

 1. Toko Tela – Tsy Tea Raho
 2. Ebo Taylor – Yen Ara
 3. Kiala and the Afroblaster – Money
 4. Baloji – Kongaulois
 5. Dizzy Mandjeku & Ale? Kuma? – Bolingo
 6. Memo Pimiento – Vagabundo
 7. Nkengas – Jungle Funk (AkizzBeatzz Grid)
 8. Ebo Taylor – Mumudey Mumudey
 9. Jah9 – Love Has Found I
 10. Ozferti – Kobra
 11. Chinese Man – Step Back
 12. Ayuune Sule – Two Wrongs One Destiny
 13. Radio Palenke – Moni

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!