Radio Mukambo 339 – Time To Go Black

Black Times. Niet Black Panther, de film, het is veel meer dan dat. We hebben het over real-life Afrikaanse helden, revolutionairen en vrijheidsstrijders als Kwame Nkrumah, Thomas Sankara, Patrice Lumumba. Seun Kuti brengt hulde aan hen op zijn vierde album 'Black Times', cd van de week op Radio Mukambo, vurige moderne afrobeat die vecht tegen onrecht in echte Fela Kuti stijl!

donderdag 1 maart 2018 14:24
Spread the love

Radio Mukambo kondigt ook concerten aan van Daniel Dzidzonu (afrobeat) in Beursschouwburg, Sergent Garcia (salsamuffin) in De Roma, Marinah (reggae flamenkillo) in BOZAR ++ luisteren naar nieuwe tracks van Arat Kilo, Dengue Dengue Dengue, Ondatro?pica …

Je kunt de podcast hier beluisteren: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-339-time-to-go-black/

Downloaden kan op www.groovalizacion.org/mukambo9

CD van de week: Seun Kuti & Egypt 80 – Black Times

Tracklist:

 1. Seun Kuti & Egypt 80 – Corporate Public Control Department (CPCD)
 2. Daniel Dzidzonu – Vikpome
 3. Arat Kilo feat. Mamani Keita & Mike Ladd – Chaos Embedded
 4. Iconili – O Rei de Tupanga
 5. Seun Kuti & Egypt 80 – Last Revolutionary
 6. Bonga – Mona Ki Ngi Xica (Marsiano’s dirty break rework)
 7. SUPERSAN feat. Princesa – Musica Del Barrio
 8. Pablo Andrés feat. Sergent Garcia – Mi Pueblo
 9. Marinah feat. Lágrimas de Sangre – Esperanzah
 10. Dengue Dengue Dengue – Flootz
 11. Ondatro?pica – Estar Contigo

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!