Bron: Flickr
Oproep, Nieuws, Economie, Samenleving, Politiek, België - COV Algemeen

Onderwijsvakbonden steunen Het Grote Tijdsonderzoek

De onderwijsvakbonden roepen leraren massaal op om mee te doen aan Het Grote Tijdsonderzoek. We willen onze volle steun geven aan dit project, want een correcte inschatting van de werkdruk van leraren is cruciaal voor het verdere verloop van het loopbaandebat. De onderwijsvakbonden verspreiden deze oproep vanaf vandaag via alle mogelijke kanalen.

maandag 8 januari 2018 17:56
Spread the love

Doe mee aan Het Grote Tijdsonderzoek! Laat zien hoeveel tijd jij aan je job besteedt! Ben je leraar in het gewoon of buitengewoon kleuter- lager of secundair onderwijs? Dan roepen wij je op om vanaf 15 januari 2018 mee te doen aan Het Grote Tijdsonderzoek.

Hoe ziet je werkdag eruit? Welke taken doe je allemaal? Waar, wanneer en met wie werk je samen? Hoe lang werk je in de loop van de week nog buiten de schooluren? Werk je ook in het weekend en in de vakantie voor school? Hoe ervaar je de balans tussen werk en privé? … Het zijn maar enkele van de vele vragen waarop de overheid via dat tijdsonderzoek een antwoord wil.

Ook de onderwijsvakbonden kijken uit naar de resultaten. We willen onze volle steun geven aan dit project, want een correcte inschatting van de werkdruk van leraren is cruciaal voor het verdere verloop van het loopbaandebat. Jouw inbreng is dan ook heel erg nodig! Laat de onderzoekers weten hoeveel tijd je aan je job besteedt en doe mee aan Het Grote Tijdsonderzoek.

Aanmelden kan vanaf 15 januari via www.hetgrotetijdsonderzoek.be. Je gegevens en antwoorden worden anoniem en strikt vertrouwelijk verwerkt!

take down
the paywall
steun ons nu!