Rojava: een utopie in de Syrische chaos
Video - Chris Den Hond, Mireille Court

Rojava: een utopie in de Syrische chaos

In volle gevecht tegen de Islamitische Staat proberen de Koerden en andere volkeren in het Noorden van Syrië een origineel politiek project op te zetten. Een reportage van Chris Den Hond en Mireille Court.

dinsdag 12 december 2017 16:01
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!