Een meer cultuursensitieve zorg voor de senioren van morgen
Video, Nieuws, Samenleving, België, Lokaal, Brussel -

Een meer cultuursensitieve zorg voor de senioren van morgen

EVA vzw pleit ervoor dat werkzoekende mantelzorgers in de thuiszorg aan de slag gaan als cultuursensitieve zorgambassadeurs. Hun talent en kracht zijn een troef voor de thuiszorgdiensten in Brussel en elders. 'Je weet niet wat je mist' als je dat potentieel niet aangrijpt voor een meer buurtgerichte zorg. Een pleidooi om het potentieel van mensen uit diverse horizonten in te zetten om samen met de thuiszorgdiensten te bouwen aan een meer cultuursensitieve zorg voor de senioren van morgen.

dinsdag 5 december 2017 14:40
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!