100 jaar na de Balfour Verklaring: ‘Wijs de Israëlische Law of Return af’
Video, Wereld, Europa, Samenleving, Politiek - ONe JJ - Open Network of Jews for Justice

100 jaar na de Balfour Verklaring: ‘Wijs de Israëlische Law of Return af’

70 jaar geleden ging de VN akkoord met een plan dat leidde tot een onafhankelijke Joodse Staat. Vandaag vragen we Joden die kritisch staan tegenover Israël om een bericht te sturen naar de regering met '#reject' de Israëlische 'Law of Return'. Progressieve Joden wereldwijd verenigen zich om bewustwording te creëren over de onrechtvaardige wet die hen toegang biedt tot geprivilegieerd burgerschap ten koste van Palestijnen wereldwijd die niet naar hun huis mogen terugkeren. Zou jij dit recht afwijzen?

donderdag 30 november 2017 19:13
Spread the love

Wil je meedoen of meer weten over deze campagne van One JJ, oftewel Open Network for Jews of Justice? Meer info vind je hier

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!