Honderd keren

dinsdag 24 oktober 2017 22:05
Spread the love

ik deed het dit jaar al honderd keren

cv + motivatiebrief = solliciteren.

 

van de VDAB kon ik inmiddels al leren:

er zal vast wel iets aan mij mankeren.

ik ben code rood en moet dringend proberen

om véél meer en nog ruimer te appliceren.

dat er bij elke vacature ook honderd anderen proberen

en ik niet alleen goed, maar als beste moet presteren

dat voor een flutjob inclusief vijf maagzweren

enkel gecertificeerde godinnen mogen appliceren

doet niet ter zake dus: flink het spook van de depressie bezweren

en uiteraard, uit dit alles, heel veel reuze wijze lessen leren.

mag het wat zachter, want ik vermoed, het enige verschil tussen ik en jij:

ik pruts gratis, jij krijgt er een salaris bij.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!