Naomi Klein bij een lezing in Berkeley, Californië op 29 september 2014 (Moizsyed/CC)
Aankondiging, Nieuws, Wereld, Economie, Milieu, Politiek, België, Lokaal, Antwerpen - 11.11.11

Debat met Naomi Klein in De Roma: Voor de wereld die we nodig hebben

Naomi Klein is een begrip. Op zondag 29 oktober komt de Canadese bestsellerauteur op uitnodiging van 11.11.11 in De Roma haar nieuwe boek 'Nee is niet genoeg' voorstellen.

donderdag 19 oktober 2017 17:25
Spread the love

Klein werd in één klap bekend met haar boek No Logo (2000), waarin ze de strategie blootlegt van bedrijven die zich primair toeleggen op het verkopen van hun merk in plaats van hun product. In haar grootschalige onderzoek De shockdoctrine (2007) onthulde ze welke macht er werkelijk schuilt achter de meest ingrijpende crises en oorlogen van de afgelopen veertig jaar. In No Time (2014) lag haar focus op het milieu en hoe we onze verantwoordelijkheid moeten nemen om onze manier van leven te veranderen.

Voor haar laatste boek Nee is niet genoegcombineert ze haar kennis en inzichten van de afgelopen jaren en past ze die toe op de wereld van vandaag. Ze laat zien welke krachten schuilen achter de verkiezing van Trump en welk belang bedrijven hebben bij deze verkiezingsuitslag. Ondanks alles blijft Klein hoopvol en doet ze een krachtige oproep voor progressieve actie tegen militarisme, racisme, klimaatontkenning, gesloten grenzen, …

Stof genoeg voor een boeiend en geanimeerd gesprek met één van de belangrijkste maatschappelijke stemmen van deze tijd!

Het nieuwste boek van Naomi Klein Nee is niet genoeg. Tegen Trumps shockpolitiek, voor de wereld die we nodig hebben wordt op zondag 29 oktober te koop aangeboden. Na het gesprek kan je je boek laten signeren.

Tickets zijn nu aan 5 euro te koop via www.deroma.be of 03 600 16 60.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!