Project ‘Generation 2000’: verhalen van jongeren in Irak
Video, Wereld, Samenleving -

Project ‘Generation 2000’: verhalen van jongeren in Irak

De jongeren die sinds 2000 geboren zijn, zijn opgegroeid tijdens en na de Amerikaanse invasie van Irak. Ze zijn tussen de 15 en 22 jaar oud, en ze zijn de belangrijkste slachtoffers van de vele oorlogen in Irak. In de video 'Generation 2000' (een project met medewerking van Oxfam) vertellen deze jongeren over het leven onder en na IS. Ze hebben het moeilijk om de draad terug op te pikken, ook nu verschillende dorpen heroverd werden en veel families teruggekeerd zijn.

donderdag 28 september 2017 16:45
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!