Radio Mukambo 315 – Africa is the future

Deze week blikt Radio Mukambo vooruit op het nieuwe concertseizoen en nieuwe albums van Souljazz Orchestra, Les Amazones d'Afrique, La Chiva Gantiva, Chinese Man en Badi. London Afrobeat Collective komt naar Felabration Brussels (Vk Concerts), Marabout Orchestra naar Jam'in Jette indoor & meer.

dinsdag 5 september 2017 09:47
Spread the love

Oghene Kologbo levert het album van de week, ‘Africa is the Furture’, uit op 30 september. Kologbo was tenorgitarist van Fela’s Africa 70 en later bij Tony Allen, hij is een van de beste afrobeat leraars, reizend rond de wereld om zijn kennis te delen. Dit is afrobeat van de 21ste eeuw op zijn best, een mix van de vaandeldragers en de nakomelingen van de afrobeat beweging!

Je kunt de podcast beluisteren via: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-315-africa-is-the-future/

Download: www.groovalizacion.com/mukambo9

CD van de week: Oghene Kologbo – Africa Is The Future

Tracklist:

 1. Oghene Kologbo – Africa Is The Future
 2. DJ Tudo e Sua Gente de Todo Lugar – Isawwa Ijexa? (Sufi Funk)
 3. Orlando Julius & The Heliocentrics – Love Thy Neighbour
 4. Souljazz Orchestra – Bull’s Eye
 5. Oghene Kologbo – Who Is Who
 6. Badi – Ndeka Dance
 7. London Afrobeat Collective – Occupy
 8. Chinese Man – Warriors
 9. Linton Kwesi Johnson – Bass Culture
 10. La Chiva Gantiva – El Ritmo Lo Llevo Yo
 11. Marabout Orkestra – Mojo
 12. Les Amazones d’Afrique – I Play The Kora

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!