Vluchten van Syrië naar Oostenrijk: Rania (20) filmt haar gehele tocht
Video, Wereld, Europa, Samenleving -

Vluchten van Syrië naar Oostenrijk: Rania (20) filmt haar gehele tocht

We zijn al met veel hartverscheurende beelden van mensen die de vlucht van Syrië naar Europa wagen geconfronteerd. Rania Ali (20) filmt haar gehele tocht, van de ruïnes in de Syrische stad Kobane tot aan Wenen in Oostenrijk. En deze video drukt ons nog eens keihard met de neus op de feiten. Smokkelaars bedriegen haar, op een veel te vol gepakt rubberen bootje steekt ze de Middellandse Zee over, ze stuit op mishandeling en traangasaanvallen aan de Macedonische grens. We zien de harde omstandigheden die vele vluchtelingen moeten doorstaan.

dinsdag 22 augustus 2017 17:19
Spread the love

Deze video is op 2 augustus verschenen in de Britse krant The Guardian. 

take down
the paywall
steun ons nu!