155 Sunseeker
Wereld, Economie, Samenleving -

‘How to spend it’, welkom in de decadentie

Decadente consumptie, het bestaat echt en het wordt schaamteloos geëtaleerd. Een smaakmaker.

zaterdag 1 juli 2017 22:49
Spread the love

Het zakenblad Financial Times geeft tweewekelijks een magazine uit met als titel ‘How to spend it’. In het laatste nummer konden de rijkaards zich verlekkeren aan jachten. Top of the bill is het 155 Yacht van Sunseeker (zie de foto; afkomstig van de promosite van het jacht). Hij kost maar een slordige 32 miljoen euro.

Indien een doorsnee gezin een vijfde van zijn inkomen opzij kan zetten, dan moet het gemiddeld 3.800 jaar sparen om dat jacht te kunnen aankopen. Maar niet getreurd, je kan al een Benetti huren voor 650.000 euro per week …

take down
the paywall
steun ons nu!