“Werken in de zorg = enkel voor supermensen”

ABVV Social-Profit Antwerpen eist investering in plaats van afbouw van gezondheidszorg. Ze klaagt de hoge werkdruk door structurele onderbezetting aan. Na de geslaagde nationale acties van 24 november, 22 maart en 1 juni, voert de Antwerpse afdeling van ABVV Social Profit lokaal actie. Verkleed als power rangers hielpen ze in twee zorgcentra in het Antwerpse mee om het werk van het personeel eventjes te verlichten.

donderdag 29 juni 2017 20:00
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!